Piirijärjestön työntekijät jäävät lomille ja palaavat töihin viikolla 32. Toimistolla ei näin ollen kesällä laisinkaan päivystetä ennen elokuuta. Normaaleihin toimiston päivystysaikoihin palataan torstaina 8.8.

Kesäaikana voit olla yhteydessä piirin puheenjohtajistoon normaalisti.

Toimistolta lainattavat tavarat

Kesän aikana on tuttuun tapaan mahdollista lainata toimistolla olevia tapahtumissa tarvittavia tarvikkeita. Ensisijaisena yhteyshenkilönä lainatavaroille toimii piirin varapuheenjohtaja Elisa Kivistö-Orjatsalo (elisakivisto(at)gmail.com), jolta voit tiedustella tarvikkeiden varaustilannetta ja jonka kanssa sopia lainausaikataulusta ja palauttamisesta.
Lainaan on saatavissa:

– Telttakatos
– Pöytä + vihreä pöytäliina
– Erilaisia liehuja ja roll-upeja
– Vihreitä liivejä
– Megafoni
– Videotykki
– Pikkukaiutin ja mikrofoni (salkussa)

Lisäksi Etelä-Pirkanmaan Vihreillä on teltta, jota he lainaavat tilanteen mukaan muille yhdistyksille. Korvaus teltan lainaamisesta 1-2 vuorokaudeksi on 30 euroa, siitä eteenpäin 20 euroa/vrk. Etelä-Pirkanmaan yhteystiedot löytyvät täältä: https://www.etelapirkanmaanvihreat.fi/yhteystiedot/

Suuri kiitos kaikille yhteistyöstä kuluneen vaalivuoden aikana, ja aurinkoista kesää jokaiselle!