Älyä ja empatiaa ehdolla eduskuntaan!

marras 26, 2018

Uusimpia lisäyksiä pirkanmaalaisten vihreiden eduskuntavaaliehdokkaiden joukkoon on Ninni Pehkonen. Ninni on 38-vuotias filosofian maisteri Tampereelta. Yliopistossa hänen pääaineensa oli kirjallisuus, sivuaineena muun muassa tiedotusoppi. Vuonna 2010 Ninni aloitti työt Animaliassa, josta hän on hoitovapaalla aluepäällikön tehtävästä. Hän on myös tehnyt kustannustoimittajan ja tiedottajan töitä sekä työskennellyt lasten ja nuorten parissa.

Ninni inspiroituu teatterista, elokuvista, musiikista ja kirjoista, nauttii valokuvaamisesta sekä hyvästä kasvisruoasta. Vapaa-aikansa hän viettää perheen, rescuekoiran sekä rakkaiden ystävien kanssa. Ninni unelmoi pitkistä reppureissuista ja vanhoista huviloista. Hyväntekeväisyysjärjestöillä on erityinen paikka hänen sydämessään.

“Kansanedustaja tarvitsee älyn lisäksi empatiaa, jotta kuulluksi tulevat myös he, joita ei kuulla tai joita ei muisteta kuunnella, kuten eläimet, lapset ja nuoret, ikäihmiset, vähemmistöjen edustajat, pätkätyöläiset sekä maahanmuuttajat”, Ninni luettelee. Hänen mukaansa hyvä kansanedustaja näkee kaikki yksilöinä, joilla on itseisarvo ja joista tulee huolehtia yhdenvertaisesti. Eläin- ja ihmisoikeuksiin liittyvien epäkohtien lisäksi Ninni haluaa puuttua ripeästi ympäristöongelmiin. “Ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuuden hupeneminen eivät odota parempaa taloustilannetta vaan maapallon puolesta on toimittava nyt”, hän toteaa.

Ninni Pehkonen on jakanut vihreät arvot lapsesta asti. Omat lapset ovat hyvä motivaattori sille, että hän haluaa tehdä jatkossakin työtä puhtaan, turvallisen, tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen Suomen eteen.

Tutustu Ninnin ajatuksiin hänen blogissaan!

#vihreät #eduskuntavaalit #pirkanmaa