Lisää vihreitä eduskuntavaaliehdokkaita Pirkanmaalle!

elo 7, 2018

TIEDOTE 7.8.2018
Julkaisuvapaa heti

Vihreät nimesi lisää eduskuntavaaliehdokkaita Pirkanmaalla piirijärjestön ylimääräisessä yleiskokouksessa.

Eduskuntavaaliehdokkaita nimettiin neljä. Ehdokkaista kaksi on tamperelaisia: ehdolle lähtee vihreän valtuustoryhmän 2. varapuheenjohtaja ja kaupunginhallituksen jäsen Olga Haapa-aho sekä kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsen ja opiskelija Merve Caglayan.

Tampereen ulkopuolelta ehdolle lähtevät vihreiden valtuustoryhmien puheenjohtajat niin Lempäälästä kuin Ylöjärveltä. Lempäälän ehdokas Tiina Wesslin on yhteiskuntatieteiden maisteri ja tiedottaja, ylöjärveläinen ehdokas Jenni Kiiskinen taas opettaja ja piirihallituksen jäsen.

”Maakuntavaalien toteutumisen ajankohdan ollessa epävarma keskitymme täysillä eduskuntavaaleihin valmistautumiseen”, kertoo piirijärjestön puheenjohtaja Perttu Jussila. ”Olemme nimenneet asiantuntevia ja innostuneita vihreitä ehdokkaita niin ympäri maakuntaa kuin kaupungistakin, ja lisää on vielä tiedossa.”

Yhteensä eduskuntavaaliehdokkaita on nyt asetettu yhdeksän. Vihreät asettavat Pirkanmaalla täyden ehdokaslistan eli 19 ehdokasta. Lisää ehdokkaita nimetään syksyn aikana.

Lisätietoja:

Perttu Jussila, Pirkanmaan Vihreiden puheenjohtaja
p. 050 411 8985