Luonnon monimuotoisuutta, eläinten suojelua sekä yrittäjyyttä tukemassa!

joulu 13, 2018

Minna Hölttä on mainostoimistoyrittäjä, joka pyörittää pientä hevostallia Valkeakosken laitamilla. Hän toimii Valkeakosken kaupunginvaltuutettuna ja paikallisen valtuustoryhmän puheenjohtajana. Minna on ammatiltaan graafikko ja yrittäjä, sivutoimena hän on opiskellut hevostaloutta sekä maatalousyrittäjyyttä.
Eläimet ja luonto ovat aina olleet lähellä Minnan sydäntä. Vapaa-ajallaan hän toimii SEY:n eläinsuojeluneuvojana sekä tilapäiskotina niin Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen Pesu ry:n kissoille kuin Suomen minipossuyhdistyksellekin.

Minnalle tärkeitä arvoja ovat ihmisten sosiaalinen yhdenvertaisuus, luonnon monimuotoisuuden ja eläinten suojelu sekä yrittäjyyden tukeminen – myös maaseudulla. Yhä useampi nuori ja aikuinen elää pätkätöiden ja monialayrittäjyyden maailmassa. Uranvaihdoksia tehdään vähintään kerran työuran aikana ja ikuinen oppiminen on arkipäivää. Tähän muutokseen on lainsäädännön puolesta varauduttu heikosti.
“Haluan olla mukana kehittämässä toimivaa ja kannustavaa maata, jossa jokaisella on mahdollisuus löytää itselleen sopiva ja kannattava toimeentulo.”

Minna oli aktiivisesti mukana tekemässä Vihreiden maatalouspoliittista ohjelmaa sekä mukana eläinpoliittisessa ryhmässä. Suomalaisella maataloudella on mahdollisuus olla edelläkävijä niin hiilensidontatalkoissa kuin eettisessä ja ekologisessa tuotannossakin. Minnasta on luonnollista pyrkiä viemään näitä linjauksia edelleen.

“Yhteiskunnassamme näkyvään pelkoon, vihapuheeseen ja ääriliikkeisiin on puututtava. Koulutus, sivistys ja empatia sekä yhdenvertaiset mahdollisuudet lapsille ja nuorille ovat avainasemassa taistelussa pelkoa, eriarvoistumista ja syrjäytymistä vastaan”, linjaa Minna.

Voit lukea lisää ehdokkaasta www.minnaholtta.fi

#pirkanmaa #vihreät #eduskuntavaalit