Maalaisjärkeä ja sydämensivistystä Pirkanmaalta

helmi 11, 2019

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Susanna Suoniemi on ehdolla vaikuttaakseen parempaan huomiseen, jossa ympäristö on turvallinen, luonto monimuotoinen, kaupunki ja maaseutu elinvoimaisia. Puhdas ruoka, eettiset tuotantoketjut ja peruspalveluiden kehittäminen koko Suomessa mahdollistavat hyvän elämän kaikenikäisille myös tulevaisuudessa.

Susanna on evakkojen jälkeläinen, syntyperäinen tamperelainen ja nykyinen vesilahtelainen. Hänen perheeseensä kuuluvat aviomies, kolme poikaa, tytär, kaksi koiraa ja Helmi-kissa. ”Rakensimme kotimme luonnostaan kiehtovaan Vesilahteen ja olen nauttinut yli 15v. maalla asumisen parhaimmista puolista. Luonto on läsnä joka hetkessä ja maaseutu mahdollistaa monenlaista elämää. Arvostan asumista kaupungissa ja maaseudulla. Molemmissa on puolensa ja yhdessä toimien, ne täydentävät ja rikastavat oivallisesti toisiaan.”

Susanna on ruoka-alan ammattilainen, pitkän linjan osaaja, rautainen asiakaspalvelun ammattilainen ja ollut lähes koko työuransa saman maailmallakin tunnetun suuren suomalaisen perheyrityksen palveluksessa.

Susanna harrastaa kulttuuria, vapaaehtoistyötä, yhdistystoimintaa, lukemista, monipuolista liikuntaa. Hänellä on myös harrastekanala: “Kanalani vapaat ja onnelliset kanarouvat munivat perheellemme herkullisia eettisesti tuotettuja munia.”

Susanna toimii ympäristöterveyslautakunnan ja sivistyslautakunnan jäsenenä, Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajana Vesilahdella ja kunnanvaltuutettuna. Lisäksi hän on kulttuuriyhdistys Vastedeksen hallituksessa, Vesilahden Karjalaseuran hallituksessa ja Suomen Punaisen Ristin Vesilahden osaston hallituksessa. Hän on Pirkanmaan Vihreiden hallituksen varajäsen, Tampereen Teatterin Naisyhdistyksen jäsen ja Lempäälän Helkanuorten kannattajajäsen. Susanna on idearikas, innostava ja aikaansaava sekä muut huomioon ottava toiminnan nainen.

#pirkanmaa #vihreät #eduskuntavaalit

Lue lisää Susannan ajatuksia Facebookista, Twitteristä tai hänen kotisivuiltaan!