Tekoja planeetan ja ihmisen parhaaksi

helmi 12, 2019

Olli-Poika Parviainen on ehdolla toiselle kaudelle eduskuntaan. Hän on
38-vuotias kahden pienen lapsen isä ja vihreän eduskuntaryhmän ensimmäinen varapuheenjohtaja Tampereelta. Koulutukseltaan Olli-Poika on filosofian maisteri ja medianomi (amk). Ennen kansanedustajaksi pääsyä Olli-Poika on työskennellyt mm. Tampereen elinkeino- ja sivistyspalvelujen apulaispormestarina, yrittäjänä sekä opettajana maahanmuuttajakoulutuksessa.

Olli-Poika on politiikassa rakentamassa reilua ja kestävää tulevaisuutta.
Hän paiskii hommia sen puolesta, että jätämme tämän maan lapsillemme
paremmassa kunnossa. Hänen tavoitteenaan on kansainvälinen Suomi, jossa luonto on puhdasta, ihmiset yhdenvertaisia, arki turvallista ja sujuvaa ja koulutus maailman parasta. Suomi, jossa ketään ei jätetä.

Olli-Poika on monialainen poliitikko. Hän johti esimerkiksi hiljattain Vihreiden uuden poliittisen tavoiteohjelman valmistelua. Olli-Poika on perehtynyt mm. sosiaali- ja terveyspalveluihin, koulutus- ja sivistysasioihin, ympäristöpolitiikkaan, ja tietoyhteiskunnan kehittämiseen.

Eduskunnassa Olli-Poika toimii mm. turvallisuudesta ja monista julkisista palveluista vastaavassa hallintovaliokunnassa, sekä kestävää kehitystä ja työn tulevaisuutta käsittelevässä tulevaisuusvaliokunnassa. Lisäksi hän edustaa Suomea Euroopan Neuvostossa, sen tasa-arvokomiteassa ja naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisessa verkostossa.

Tervetuloa mukaan Olli-Pojan tukiryhmään tekemään iloista ja tulevaisuuteen katsovaa kampanjaa! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Olli-Poikaan (050 513 2005) tai kampanjapäällikkö Anna Moilaseen (045 120 9775), myös suoraan
Facebookissa.

#pirkanmaa #vihreät #eduskuntavaalit

Olli-Poika Facebookissa
Tukiryhmä Facebookissa