Tiina ehdolla Lempäälästä eduskuntaan!

marras 19, 2018

Tiina Wesslin on lempääläläinen yhteiskuntatieteiden maisteri, kunnanvaltuutettu ja Tampereen yliopiston tiedottaja. Vapaa-aikanaan hän soittaa ja laulaa punkrock-bändissä ja harrastaa puutarhanhoitoa.

Tiina puolustaa laadukasta ja kannustavaa varhaiskasvatusta ja koulutusta turvallisessa ympäristössä, jossa kiusaamiseen puututaan tehokkaasti ja jossa tarjotaan riittävää erityistukea sitä tarvitseville lapsille.
– Jokaiselle nuorelle pitää tarjota maksuton toisen asteen koulutus ja sen jälkeen yhdenvertaiset mahdollisuudet opiskeluun riittävän opintotuen turvin, hän sanoo.

Tiina haluaa taata sairauden, vamman, liikuntarajoitteiden tai iän vuoksi erityistä apua tarvitseville riittävät ja laadukkaat hoito- ja hoivapalvelut – avuntarvitsijan varallisuudesta riippumatta.

Hän on myös väsymätön ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin puolestapuhuja.
– Energiatehokkuus ja uusiutuva energia, ympäristöarvot huomioiva maa- ja metsätalouspolitiikka, kattavat ja joustavat joukkoliikenneratkaisut, haittaverot, luomu- ja kasvisruuan suosiminen julkisissa ruokapalveluissa, eläinkokeiden käytön minimointi, tiukka eläinsuojelulaki ja -valvonta, Tiina luettelee ympäristö- ja eläinsuojelutavoitteitaan.
– Sen sijaan, että leikataan heikompiosaisilta, koulutuksesta, opiskelusta ja ympäristön ja eläinten hyvinvoinnista, säästöjä saadaan mm. luopumalla ympäristölle haitallisista tuista. Tällaisia ovat mm. liikenteen, turpeenpolton ja fossiilisen energian miljardiluokan tuet ja verohelpotukset.

Voit tutustua Tiinaan ja hänen ajatuksiinsa tarkemmin osoitteessa www.tiinawesslin.green

Tiinan löydät myös Facebookista: Eduskuntavaaliehdokas Tiina Wesslin – Lempäälän vihreät
#pirkanmaa#eduskuntavaalit #vihreät