Pekka Pirkanmaalla lauantaina 16.12.

joulu 11, 2017

Lauantaina 16.12. on mahdollisuus tavata presidenttiehdokas Pekka Haavisto Pirkanmaalla. Haavisto vierailee niin Pälkäneellä, Kangasalla kuin Valkeakoskella. Tule mukaan tapaamaan presidenttiehdokasta!

Puhu Pekalle Pälkäneellä-tilaisuus alkaa klo 14.30 Nuijantalolla. Mihin satavuotias Suomi on matkalla, huolestuttaako maailman tila? Miten elämme yhdessä seuraavat sata vuotta?

Mitä haluaisit itse kysyä presidenttiehdokkaalta? Tapahtumassa pääset kertomaan, mikä mieltäsi painaa tai ilahduttaa. Voit kysyä Haavistolta mitä tahansa niin politiikkaan kuin elämään liittyenkin, mikki on avoin. Voit tulla mukaan myös seuraamaan ja kuuntelemaan, mitä muut kysyvät.

Tapahtuman jälkeen Haavisto siirtyy Kostiakodille onnittelemaan 50 vuotta täyttävää Kostiakotia. Molemmat Pälkäneen tilaisuudet ovat esteettömiä.

Kangasalla presidenttiehdokas on tavattavissa Lepokodilla klo 16.45-18.00. Lepokodilla keskustellaan Suomen seuraavasta sadasta vuodesta ja siitä, miten takaamme rauhan ja elämme yhdessä seuraavat sata vuottakin. Miten selviämme yhdessä ilmastonmuutoksesta ja ratkaisemme ympäristökatastrofien tuomat kriisit rauhanomaisesti?

Presidenttiehdokasta haastattelemassa Kangasalan Vihreät ry:n puheenjohtaja Stiina Lahikainen. Lopussa aikaa yleisökysymyksille ja keskustelulle. Glögitarjoilu!

Nuorisodiscon jatkot järjestetään Valkeakoskella Nuorisokeskus Pultissa. Valkeakosken nuorisovaltuusto ja nuorisotoimi yhdessä Vihreä Valkeakoski ry:n kanssa järjestävät iltatapahtuman, jossa nuoret pääsevät haastattelemaan Pekkaa heitä kiinnostavista asioista. Tarjolla glögiä ja piparkakkuja. Tapahtumaa on mahdollista seurata suorana netissä!

Kaikki tapahtumat ovat avoimia kaikille, tervetuloa!

Päivän ohjelma:

Klo 14.30-15.30 Puhu Pekalle Pälkäneellä Nuijantalolla (Onkkaalantie 102, 36600 Pälkäne)

Klo 15.45-16.15 Pekka vie onnittelutervehdyksen 50 vuotta täyttävälle Kostiakodille (Asevelitie 4, 36600 Pälkäne)

Klo 16.30-18.00 Glögitilaisuus: Suomen seuraavat sata vuotta, haastattelijana Kangasalan Vihreät ry:n puheenjohtaja Stiina Lahikainen (Kangasalan Lepokoti, Ruutanantie 26, 36200 Kangasala)

Klo 19 Jatkot Pekan kanssa Valkeakoskella (Nuorisokeskus Pultti, Kanavanranta 3B, 37600 Valkeakoski)