Pekka Haavisto Tampereella keskiviikkona 24.1.

tammi 18, 2018

 Pekka Haavisto vierailee presidentinvaalikampanjansa tiimoilta Tampereella, Sastamalassa ja Pirkkalassa keskiviikkona 24.1.2018.

Päivä alkaa vierailulla Sastamalan INFO-kirjakauppaan, jossa keskustellaan Haaviston kirjasta Lipunnosto ja räätälin viisaus. Tampereelle saavuttuaan presidenttiehdokas keskustelee Suomen ja maailman ympäristö- ja ilmasto-ongelmista yhdessä Oras Tynkkysen kanssa. Keskustelutilaisuus järjestetään Koskikeskuksen Linkosuolla.

Iltapäivällä Pekka Haavisto vierailee Keskustorin vaalimökillä. Presidenttiehdokkaan voi tavata myös Tampereen Vihreiden Nuorten tapahtumasta, jossa pääsee pelaamaan Pekan kanssa ja puhumaan Pekalle. Tilaisuus järjestetään Siperianaukiolla Finlaysonilla.

Pekka Haavisto on kirjailijavieraana illalla myös Suomalaisessa Kirjakaupassa Kauppakeskus Duossa Hervannassa. Lisäksi presidenttiehdokas vierailee Pirkkalassa kauppakeskus Veskassa.

Illalla Olympia-korttelissa järjestetään Pekan DJ-keikka. Kehutuilla DJ-keikoilla Pekalla on ollut myös tapana kertoa hivenen soittamistaan kappaleista.

Kaikki tapahtumat ovat avoimia ja yleisölle ilmaisia, tervetuloa!

Päivän aikataulu

Klo 11.30
Kirjakauppavierailu Sastamalan INFOssa. Presidenttiehdokas esittelee kirjaansa Lipunnosto ja räätälin viisaus.
Tapahtuma Facebookissa

Klo 13.45-14.45
Keskustelutilaisuus – Pekka Haavisto ja OrasTynkkynen keskustelevat ympäristöongelmien ratkaisuista. Tilaisuus järjestetään Koskikeskuksen Linkosuolla.
Tapahtuma Facebookissa

Noin klo 15.00-15.20
Pekka Haavisto tavattavissa Tampereen Keskustorin vaalimökillä.

Klo 15.30-17.00
Tule pelaamaan Pekka Haaviston kanssa ja Puhu Pekalle. Tapahtuman järjestää Virnu, tilaisuus pidetään Siperianaukiolla Finlaysonilla (Itäinenkatu 9, Tampere).
Tapahtuma Facebookissa

Klo 17.15-17.45
Pekka Haavisto kirjailijavieraana Suomalaisessa Kirjakaupassa Kauppakeskus Duossa Hervannassa

Klo 18.30-19.30
Presidenttiehdokas vierailee kauppakeskus Veskassa Pirkkalassa
Tapahtuma Facebookissa

Klo 20-21.30
Illalla Pekka vierailee Olympia-korttelissa DJ-keikan merkeissä. Kehutuilla DJ-keikoilla Pekalla on ollut myös tapana kertoa hivenen soittamistaan kappaleista. Vapaa pääsy!
Tapahtuma Facebookissa