Tervetuloa Pirkanmaan ja Tampereen Vihreiden Syysfesteille!

marras 11, 2020

Vihreä syysfest on jälleen täällä, mutta tällä kertaa etänä!

Hyvät pirkanmaalaiset vihreät ja vihreämieliset,
lauantaina 14.11. järjestetään Vihreä syysfest Zoom-palvelussa erilaisten työpajojen ja vapaamuotoisemman ohjelman muodossa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.11. klo 12 mennessä oheisen lomakkeen kautta: http://bit.ly/vihreasyysfest. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumisohjeet ja linkin Zoom-huoneeseen. Voit osallistua vain niihin osioihin, joihin haluat.

Syysfestin ohjelma on seuraava:

11:30 – 12:00 Päivän avaus: yhteinen kahvihetki
Keitä itsellesi kahvikupponen ja tule tutustumaan toisiin pirkanmaalaisiin vihreisiin aktiiveihin ja kuntavaaliehdokkaisiin! Mitä sinulla on juuri tällä hetkellä mielen päällä? Miten kampanjan suunnittelu on sujunut? Mahdollisiin kysymyksiin on vastaamassa Pirkanmaan Vihreiden vaalikoordinaattori Merve Caglayan ja Tampereen Vihreiden vaalipäällikkö Tuuli Tomperi.

12:00 – 12:10 Maria Ohisalon videotervehdys
Vihreiden puheenjohtaja ja sisäministeri välittää terveisensä osallistujille.

12:15 – 13:00 Miten rakennan oman poliitikkoprofiilini?
Politiikkoprofiilista puhutaan paljon, mutta miten sellainen oikeastaan luodaan? Työpajan vetää Fatim Diarra, joka on vihreiden varapuheenjohtaja ja Helsingin kaupunginvaltuutettu sekä Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja.

13:00 – 13:45 Miten kampanjoida koronan aikana?
Korona-aika on muuttanut paljon kampanjointia, eikä tilanne ole luultavasti muuttumassa ensi keväänä. Mitä pitää ottaa huomioon, kun katukampanjointia ei voi tehdä niin kuin ennen? Kysymyksiin on vastaamassa vihreiden järjestöpäällikkö Katja Hintikainen.

13:45 – 14:30 Miten pärjään netissä?
Verkossa toimiessa kohtaa välillä ikäviäkin kommentteja. Poliitikkona ja kirjailijana toiminut Rosa Meriläinen kertoo omat vinkkinsä vaikeiden tilanteiden kohtaamiseen huumoria unohtamatta.

14:30 – 15:15 Miten olla anteeksipyytelemätön oma itseni somessa?
Viestiminen ja julkisesti toimiminen vaatii rohkeutta. Tule kuuntelemaan ammattilaisen vinkkejä kehtaamiseen! Puhuja varmistuu myöhemmin.