Aluevaltuustoryhmän puheenjohtajisto

tammi 30, 2022

Pirkanmaan vihreä aluevaltuustoryhmä valitsi puheenjohtajiston

Pirkanmaan vihreiden aluevaltuustoryhmä valitsi puheenjohtajiston. Ryhmä valitsi puheenjohtajaksi Perttu Jussilan ja varapuheenjohtajiksi Tiina Wesslinin ja Olga Haapa-ahon.

Perttu Jussila on tamperelainen 30-vuotias sosiaalipolitiikan konkari, joka vaikuttaa Tampereen sosiaali- ja terveyslautakunnassa viidettä vuotta. Lautakunnassa Jussila on keskittynyt erityisesti päihde- ja mielenterveyspalveluihin, sosiaalityöhön sekä peruspalveluiden parantamiseen.

“Haluan kiittää ryhmää luottamuksesta ja odotan innolla yhteistyötä muiden ryhmien kanssa! Vihreän ryhmän tavoitteena tulevalla hyvinvointialueella on asukkaiden hyvinvoinnin lisääminen eikä pelkästään oireiden hoitaminen. Haluamme rakentaa hyvinvointialuetta, joka huomioi myös ennaltaehkäisyn merkityksen. On myös äärimmäisen tärkeää, että sosiaalihuolto pysyy uudistuksessa mukana,” Jussila sanoo.

Tiina Wesslin on 55-vuotias lempääläläinen yhteiskuntatieteiden maisteri, viestintäasiantuntija, toisen kauden kunnanvaltuutettu ja punkmuusikko.

“Kiitän ryhmää luottamuksesta ja lähden innokkaana mukaan aluevaltuustotyöhön. Minulle tärkeitä asioita ovat esimerkiksi vanhus- ja vammaispalvelut, mielenterveyspalvelut sekä lasten ja nuorten hyvinvointi. Haluan tehdä sote-politiikkaa, jossa muodostetaan niin tiivis turvaverkko, että se kannattelee myös kaikkein heikoimmat”, Wesslin sanoo.

Olga Haapa-aho on 34-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri, joka toimii työksensä potilasjärjestön sosiaali- ja terveysturvan asiantuntijana. Aiemmin Haapa-aho on toiminut muun muassa Tampereen kaupunginvaltuustossa ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallituksessa.

“Olen innoissani siitä, että pääsemme edistämään laadukkaita palveluja ympäri Pirkanmaata. Meillä on hieno, monipuolinen vihreä valtuustoryhmä ja haluan auttaa varapuheenjohtajana kaikki uusia valtuutettuja uudessa tehtävässä, “ toteaa varapuheenjohtaja Olga Haapa-aho.