Hae mukaan Pirkanmaan Vihreiden hallitukseen tai sen puheenjohtajistoon!

joulu 2, 2020

Pirkanmaan Vihreiden tarkoituksena on edistää toiminnallaan vihreitä arvoja Pirkanmaalla, tukea puolueen toimintaa sekä lisätä vihreän liikkeen kannatusta Pirkanmaan alueella. Yhdistys haluaa yhdistää vihreän arvomaailman jakavia pirkanmaalaisja ja tukea heidän osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia oman elinympäristönsä kehittämiseen.

Yhdistyksen hallituksessa pääset vaikuttamaan vihreään politiikkaan Pirkanmaalla. Tulevat vuodet ovat erityisen merkityksellisiä, sillä kuntavaalit 2021 ovat kulman takana ja mahdollisesti myös maakuntavaalit siintävät jo silmissä!

Vaalien ja politiikan lisäksi hallituksessa löytyy tekemistä niin kirjoittajille, viestinnän osaajille kuin yhdistysten ja aktiivien innostajille. Huomioi, että hallitustyöskentely vaatii jonkin verran paneutumista ja aikaa. Olisikin hyvä, että jokainen piirihallituksen jäsenyydestä kiinnostunut hakija pohtii itselleen pari tärkeintä edistettävää asiaa piirihallituksessa.

Pirkanmaan Vihreiden varsinaisten jäsenten hallituskaudet ovat kaksivuotisia. Vuosittain vaihtuu puolet varsinaisista jäsenistä. Varajäseniä valitaan saman verran kuin varsinaisia jäseniä, ja syyskokous asettaa nämä varajäsenet sisääntulojärjestykseen.
Lisäksi syyskokouksessa valitaan varapuheenjohtaja kaudelle 2021-2022.

Hallitustyöskentelystä tai varapuheenjohtajuudesta kiinnostuneilta toivomme lyhyttä esittelyä sähköpostilistalle pirvi@vihreat.fi (sekä kopiona pirkanmaa@vihreat.fi) viimeistään ke 10.12. Kuvaa esittelyssäsi esimerkiksi sitä, mitä muutamaa tärkeää asiaa haluat edistää piirihallituksen jäsenenä.

Mikäli et itse pääse syyskokoukseen, on hyvä esittäytyminen etukäteen erityisen tärkeää!

Kysymyksiin hallitustyöskentelystä ja syyskokouksesta vastaavat puheenjohtajisto tai piirijärjestön työntekijät.