Hae Pirkanmaan Vihreiden hallitukseen tai sen puheenjohtajistoon!

marras 7, 2019

Pirkanmaan Vihreiden syyskokous valitsee hallituksen uudet jäsenet ja puheenjohtajiston. Syyskokous järjestetään lauantaina 16.11. klo 18.15 Wanhan postin saunalla (Pellavatehtaankatu 10, 33210 Tampere).

Pirkanmaan Vihreiden tarkoituksena on edistää toiminnallaan vihreitä arvoja Pirkanmaalla, tukea puolueen toimintaa sekä lisätä vihreän liikkeen kannatusta Pirkanmaan alueella. Yhdistys haluaa yhdistää vihreän arvomaailman jakavien pirkanmaalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia oman elinympäristönsä kehittämiseen.

Yhdistyksen hallituksessa pääset vaikuttamaan vihreään politiikkaan Pirkanmaalla. Tulevat vuodet ovat erityisen merkityksellisiä, sillä kuntavaalit 2021 lähestyvät kovaa vauhtia! Vaalien lisäksi hallituksessa löytyy tekemistä niin kirjoittajille, viestinnän osaajille kuin yhdistysten ja aktiivien innostajille.
Huomioi, että hallitustyöskentely vaatii paneutumista ja ajankäyttöä. Jokaisen piirihallituksen jäsenyydestä tai varajäsenyydestä kiinnostuneen hakijan kannattaakin pohtia pari itselle tärkeintä edistettävää asiaa, jota haluaa piirihallituksessa ajaa.

Pirkanmaan Vihreiden varsinaisten jäsenten hallituskaudet ovat kaksivuotisia. Vuosittain vaihtuu puolet varsinaisista jäsenistä. Varajäseniä valitaan saman verran kuin varsinaisia jäseniä, ja syyskokous asettaa nämä varajäsenet sisääntulojärjestykseen.

Lisäksi syyskokous valitsee puheenjohtajan sekä varapuheenjohtajan. Tänä vuonna syyskokoukselle tehtävässä sääntömuutosehdotuksessa ehdotetaan yhdistyksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan pestin muuttamista kaksivuotiseksi niin, että vain toinen vaihtuu vuosittain. Syyskokouksessa 2019 esitetään, että puheenjohtaja valitaan kaudelle 2020-2021 ja varapuheenjohtaja vuodelle 2020.

Hallitustyöskentelystä kiinnostuneilta toivomme lyhyttä esittelyä sähköpostilistalle pirvi@vihreat.fi (sekä kopiona pirkanmaa@vihreat.fi) viimeistään to 14.11. Kuvaa esittelyssäsi esimerkiksi sitä, mitä muutamaa tärkeää asiaa haluat edistää piirihallituksen jäsenenä.
Mikäli et itse pääse syyskokoukseen, on hyvä esittäytyminen etukäteen erityisen tärkeää!

Kysymyksiin hallitustyöskentelystä ja syyskokouksesta vastaavat puheenjohtajisto tai järjestökoordinaattori.

Syysterveisin,

Perttu Jussila                                Elisa Kivistö-Orjatsalo
Puheenjohtaja                              varapuheenjohtaja
Puh. 050 411 8985                       Puh. 040 582 3443