HAKU: Pirkanmaan Vihreän Liiton hallitukseen 2017-2018

marras 4, 2016

Haluatko verkostoitua vihreiden toimijoiden kanssa Uudenmaan alueella? Ehkä erilaisten koulutus-, yhdistys- ja vaalitapahtumien ideointi ja järjestäminen on lähellä sydäntäsi? Oletko mahdollisesti kiinnostunut viestinnän kehittämisestä? Haluatko vaikuttaa piirin poliittisen linjan terävöittämiseen?

**Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, hae nyt mukaan Pirkanmaan vihreiden piirihallitukseen! **

Mikäli innostusta ja kiinnostusta löytyy, mutta epäilet osaamistasi, ei huolta! Uusi hallitus perehdytetään tammikuussa ja lisäkoulutusta tarjotaan tulevan vuoden aikana. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi mielekkäimmäksi kokemasi aihealueen parissa.

Yhdistyksen kokouksessa lauantaina 19.11. klo 17.30 Tampereella (Media 54, Satakunnankatu 18 A, 5krs.) valitaan kaudelle 2017-2018 uusia hallituksen varsinaisia jäseniä ja varajäseniä.

Piirihallituksen jäsenen ei tarvitse olla aktiivi paikallisyhdistyksessä. Yhdistyksen tuki ehdokkuudelle on kuitenkin hyvä olla, joten kannustamme kiinnostuneita olemaan yhteydessä myös paikallisyhdistyksiin jo ennen yhdistysten syyskokouksia.

Tervetuloa mukaan rakentamaan vihreämpää Pirkanmaata!

Lisätietoja: Mari Tuominen (050-499 9105, mari.tuominen@vihreat.fi).