Vihreät hakee vaalipääl­likköä Pirkanmaalle!

kesä 27, 2022

Vaalipääl­likkö Pirkanmaalle suunnit­te­le­maan ja toteutta­maan vihreää eduskun­ta­vaa­li­kam­panjaa 2023!
Etsimme reipasta ja omatoimista henkilöä vaalipäälliköksi vetämään Pirkanmaalla vihreää eduskuntavaalikampanjaa. Vaalipäällikön tehtävässä on mahdollista hyödyntää monipuolisesti osaamista projektisuunnittelussa, viestinnässä ja tapahtumajärjestämisessä. Tehtävässä pääsee politiikan ja vaikuttamisen näköalapaikoille sekä muuttamaan Pirkanmaata ja koko Suomea vihreämmäksi yhdessä innostavan työyhteisön ja vapaaehtoisten kanssa.

Vaalipäällikön työhön kuuluu:

vihreän vaalikampanjan suunnittelu ja toteutus sekä budjetin seuranta Pirkanmaalla yhdessä vaalityöryhmän ja piirijärjestön kanssa
ehdokashankintaan osallistuminen
ehdokkaiden tukeminen vaalityössä
vapaaehtoisten tukeminen vaalityössä
monipuoliset viestinnän ja tapahtumajärjestämisen tehtävät.
Hakijalta edellytämme:

käytännössä osoitettua taitoa projektien onnistuneesta toteuttamisesta
osaamista taloudenpitoon, sillä tehtävään sisältyy budjettiseurantaa
kokemusta organisaation sisäisestä ja/tai ulkoisesta viestinnästä sekä yleisimpien sosiaalisen median kanavien tuntemusta
hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
itsenäistä työotetta ja kykyä johtaa omaa työtä.
Eduksi hakijalle katsomme:

kokemuksen vaalikampanjoista ja tapahtumien järjestämisestä
vapaaehtoisten motivointiin ja johtamiseen liittyvän osaamisen
kokemuksen kouluttamisesta ja/tai koulutussuunnittelusta
vihreän politiikan ja arvomaailman tuntemuksen.

Työsuhde on määräaikainen 1.9.2022–30.4.2023. Työaika on 20 tuntia viikossa, ja palkka on 1490,31 €/kk + kokemuslisät Vihreiden palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työnantajana toimii Vihreä liitto r.p. Koska työtä tehdään vapaaehtoisten kanssa, työaikoihin kuuluu ajoittain iltoja ja viikonloppuja. Muutoin työajat ovat joustavat ja työtä voi tehdä myös osittain etänä. Työpaikka on Vihreiden toimisto Kehräsaaressa Tampereen keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Vihreiden kunta-asioiden suunnittelija Kimmo Kyrölä (puh. 040 845 4747) to 30.6. klo 10–15 sekä Pirkanmaan Vihreiden puheenjohtaja Minna Hölttä (puh. 050 589 2321) to 14.7. klo 12–15. Haastattelut pidetään viikon 33 alkupuolella, ja haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin ollaan erikseen yhteydessä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 7.8.2022 osoitteeseen hakemus@vihreat.fi. Otsikoi viestisi “Hakemus Pirkanmaan vaalipäälliköksi”. Kuulemme mielellämme hakijoilta näkemyksiä Vihreiden näköisestä kampanjoinnista, joten tuothan kokemuksesi ja osaamisesi lisäksi lyhyesti esiin visiosi erinomaisesta vaalikampanjasta!

Vihreät on poliittinen liike, joka tekee työtä sen eteen, että tuleville sukupolville jäisi elinkelpoinen maapallo. Taistelemme tasa-arvoisen, turvallisen ja oikeudenmukaisen tulevaisuuden puolesta. Annamme äänen niille, joiden ääni ei muuten kuulu: luonnolle, tuleville sukupolville, heikommassa asemassa oleville.