Pirkanmaan Vihreät nimesi ehdokkaita Ikaalisiin ja Vesilahteen

syys 22, 2016

TIEDOTE
22.09.2016

Julkaisuvapaa heti

Pirkanmaan Vihreät nimesi uusia kuntavaaliehdokkaita Ikaalisiin ja Vesilahteen. Ikaalisissa nimettiin Hanna Luiro. Luiro on omaishoitaja, joka opiskelee vanhustenhoitoalalle. Perheen arkea pyöritetään kaksikielisesti, suomeksi ja viittomakielellä. Luirolle tärkeitä asioita ovat erikoislasten ja vanhusten oikeudet.

Vesilahdessa ehdokkaiksi nimettiin Ilkka Virtanen ja Laura Kekäläinen. Virtanen on yrittäjä ja myyntijohtaja. Vaaleissa Virtanen kuvailee itseään rauhalliseksi neuvottelijaksi. Vaaleissa hän haluaa toimia yhteisten asioiden puolesta eduntavoittelun sijaan.

Kekäläinen puolestaan on toiminut vanhempainyhdistyksessä aktiivina ja työskentelee Lempäälän kunnassa liikuntasihteerinä.

Pirkanmaan Vihreä Liitto ry:n puheenjohtaja Ville Hämäläinen toivottaa uudet ehdokkaat lämpimästi mukaan vihreiden toimintaan.
– Kolme uutta ehdokasta ovat kukin hyviä esimerkkejä siitä, miten vihreissä tärkeäksi koetaan juuri ratkaisukeskeinen politiikka, peruspalveluiden turvaaminen ja heikoista huolehtiminen. On ilo saada innokkaita ja päteviä ihmisiä ehdokkaiksi.

Pirkanmaalla on vihreitä ehdokkaita nimetty nyt jo kymmeneen kuntaan ja varmuudella listoja saadaan vielä niihinkin kuntiin, joihin ensimmäisiä ehdokkaita ei ole nimetty.
– Vesilahdella vielä vuoden 2008 kuntavaaleissa saimme yhden valtuutetun läpi. Viime vuoden eduskuntavaaleissa vihreiden kannatus oli hyvällä mallilla. Ikaalisiin saimme ehdokkaan ensimmäistä kertaa sitten kuntavaalien 2004, Hämäläinen sanoo.

Kaiken kaikkiaan vihreitä ehdokkaita on Pirkanmaan kunnissa nimetty nyt 30 sekä Tampereella 54. Lisää ehdokkaita nimetään yhdistysten yleiskokouksissa ja yhdistyksettömien kuntien osalta Pirkanmaan Vihreän Liiton yleiskokouksissa.

Lisätiedot:
Ville Hämäläinen, puheenjohtaja
ville.hamalainen@vihreat.fi  / p. 050 587 0744

Mari Tuominen, toiminnanjohtajan sijainen
mari.tuominen@vihreat.fi  / p. 050 499 9105