Pirkanmaan Vihreät valitsivat kokouksessaan uuden varapuheenjohtajan ja hallituksen sekä nimesivät lisää eduskuntavaaliehdokkaita!

joulu 3, 2022

Pirkanmaan Vihreät valitsivat kokouksessaan uuden varapuheenjohtajan ja hallituksen sekä nimesivät lisää eduskuntavaaliehdokkaita!

Pirkanmaan Vihreät valitsivat 3.12. yhdistykselle uuden hallituksen sekä nimesivät lisää eduskuntavaaliehdokkaita. Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Anu Nevalainen Lempäälästä, hallitukseen valittiin Teppo Hoikkala, Milla Lehti, Maria Lehikoinen, Birgit Backlund-Palander ja Matias Mena. Varajäseneksi valittiin Marika Uusi-Illikainen, Antti Orava, Heli Merimaa, Eveliina Asikainen, Petri Vesamäki, Anna Moilanen ja Leena Hulkkonen. Puheenjohtajana jatkaa Amu Urhonen ja hallituksen varsinaisina jäseninä jatkavat Oke Rouhe, Susanna Suoniemi ja Taru Kaario.

“Olen erittäin iloinen valinnastani varapuheenjohtajaksi! Aion kaudellani kehittää jäsenyhdistysten toimintaa ja lisätä vaikuttavuutta ja yhteisöllisyyttä pirkanmaalaisten vihreiden yhdistysten välillä”, Nevalainen sanoo.

Lisäksi yhdistys nimesi neljä eduskuntavaaliehdokasta lisää.

Ehdokkaiksi nimettiin

Merve Caglayan, 29, ohjelmoija, kaupunginvaltuutettu, Tampere

Juhana Suoniemi, 52, yrittäjä, HTM, Tampere

Tanja Von Knorring, 63, toiminnanjohtaja, opettaja, Tampere

Nuutti Kujansuu, 18, opiskelija, Tampere

Loput eduskuntavaaliehdokkaat nimetään tammikuussa.

“Olemme erittäin tyytyväisiä monipuoliseen ja asiantuntevaan ehdokasjoukkoomme, joissa on mukana niin kokeneita poliitikkoja kuin tuoreita kasvojakin! Näissä vaaleissa päätetään Suomen suunta seuraavaksi neljäksi vuodeksi, ja olen varma, että jokainen pirkanmaalainen löytää itselleen sopivan ehdokkaan ehdokaslistaltamme”, Urhonen iloitsee. Loput ehdokkaat nimetään tammikuussa.