Pirkanmaan Vihreät valitsivat uuden hallituksen ja puheenjohtajan!

marras 20, 2021

Pirkanmaan Vihreät valitsivat uuden hallituksen ja puheenjohtajan

Pirkanmaan Vihreät valitsi syyskokouksessaan 20.11.2021 hallituksen puheenjohtajaksi kaudelle 2022-2024 Minna Höltän Valkeakoskelta. Minna on Valkeakosken toisen kauden kunnanvaltuutettu, maakuntahallitukselle jäsen ja toimii myös Maaseutu- ja erävihreiden puheenjohtajana.

”Minulle on tärkeää, että koko Pirkanmaa menestyy, ja että me voimme rakentaa koko Pirkanmaan kattavan yhteisen, vahvan vihreän liikkeen. Haluan tehdä töitä sen eteen, että Virroilta Urjalaan ja Sastamalasta Kuhmoisiin meillä on mahdollisuus tehdä toimivaa ja näkyvää vihreää politiikkaa, ja ennen kaikkea tehdä sitä yhdessä.

Alueellinen yhteistyö tulee olemaan keskiössä entistä enemmän, kun hyvinvointialueiden myötä päätäntävaltaa siirtyy sote- ja pelastustyön osalta uusille aluevaltuustoille. Tämä tulee vaikuttamaan myös Pirkanmaan vihreiden työhön, ja siihen, kuinka me tuomme esiin koko Pirkanmaan vihreän äänen.”

Varapuheenjohtajana jatkaa Elisa Kivistö-Orjatsalo. Hallituksen varsinaisina jäseninä jatkavat Erik Lydén (Tampere), Tuuli Mähönen (Kangasala), Satu Mäkelä (Pirkkala) ja Anna Moilanen (Tampereen seudun vihreät naiset). Uusina hallitukseen valittiin Susanna Suoniemi (Vesilahti), Matti Kortteus (Tampere), Oke Rouhe (Tampere) ja Taru Kaario (Tampere).
Varajäseniksi nimettiin Heli Merimaa (Pälkäne), Antti Orava (Akaa), Milla Lehti (Tampere), Venla Vuolanto (Vihreät nuoret), Maria Lehikoinen (Tampereen seudun vihreät naiset), Petri Vesamäki (Pirkanmaan tieteen- ja teknologian vihreät), Helena Tolkki (Tampere) ja Marika Uusi-Illikainen (Kangasala).