Pirkanmaan vihreiden syyskokous valitsi piirijärjestön uudeksi puheenjohtajaksi Sonja Harmaalan

marras 16, 2019

Pirkanmaan vihreiden syyskokous valitsi piirijärjestön uudeksi puheenjohtajaksi Sonja Harmaala, uuden puheenjohtajan kausi alkaa 1.1.2020 ja on kaksivuotinen. Harmaala on tamperelainen 34-vuotias merkonomi ja ensimmäisen kauden varavaltuutettu. Harmaala on toiminut muun muassa Tampereen kaupungin asunto- ja kiinteistölautakunnassa, yhdyskuntalautakunnassa ja PAM:n liittovaltuuston jäsenenä. Harmaala asuu Tampereen Lintuhytissä ja työskentelee LIDL:ssä vuoropäällikkönä. Aiemmin Harmaala on toiminut puheenjohtajana Tampereen seudun vihreissä naisissa.

“Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen valinnastani,” hän sanoo. “Toimikaudellani haluan edistää koko Pirkanmaan vihertymistä, luoda verkostoja niin piirin alueella toimivien vihreiden yhdistysten kuin myös tulevien äänestäjien kanssa ja käydä rehellistä ja aitoa vuoropuhelua,” Harmaala linjaa. “Matkallamme maapallon pelastamiseksi meidän on pystyttävä olemaan tulevaisuudessa enemmän myös lähiöiden ja vielä enemmän maakuntien puolue. Lisäksi meillä on työsarkaa jäljellä ollaksemme varteen otettava puolue myös varttuneemmalle äänestäjäkunnalle.”

Harmaala pohtii myös tulevia kuntavaaleja: “On aika hankkia näkyvyyttä ja tehdä tekoja sen eteen että näymme ja kuulumme kaikilla turuilla toreilla. Tarvitsemme meidän aktiiveja ympäri Pirkanmaan, tehdessämme kaikkien aikojen menestyksekkäimmät kuntavaalit!”

Pirkanmaan vihreiden varapuheenjohtaja jatkaa Elisa Kivistö-Orjatsalo. Hallitukseen valittiin Jonna Rantanen (Tampere), Henna Hakala ( Mänttä-Vilppula), Matti Kortteus (Tampere).

Varajäseninä toimivat Antti Orava (Akaa), Timo Peltoniemi (Orivesi / Juupajoki), Milla Lehti (Tampere), Susanna Suoniemi (Vesilahti), Sonja Koto (Kangasala) ja Mira Isomäki (Tampere).