Vihreät etsivät nyt Tampereelle reipasta ja taitavaa vaalipäällikköä organisoimaan ja toteuttamaan kuntavaalikampanjaa 2021!

tammi 9, 2020

Vaalipäällikkö vetää vihreän kuntavaalikampanjaprojektin Tampereella yhdessä Tampereen Vihreiden vaalityöryhmän kanssa. Vaalipäällikön työhön kuuluu projektisuunnittelua ja -hallintaa, ehdokashankinnan organisointia ja toteutusta, monipuolisen viestinnän suunnittelua, toteuttamista ja kehittämistä, vapaaehtoisten innostamista ja kuntavaaliehdokkaiden tukemista sekä tapahtumien ja muiden kampanjatoimien ideointia ja tekemistä. Vaalipäälliköllä on itsenäinen ja positiivinen työote, ja hän osaa yllättävissäkin käänteissä pitää monta lankaa hallitusti käsissään!

Työntekijältä edellytämme käytännössä osoitettua rautaista taitoa projektisuunnitteluun ja -hallintaan sekä osaamista ja näkemystä nykyaikaisesta ja raikkaasta viestinnästä sosiaalisen median eri kanavissa. Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, paineensietokyky sekä itsensä johtamisen ja priorisoinnin taidot ovat tarpeen. Koska työhön kuuluu myös varainhankintaa ja budjettiseurantaa, edellytämme jämäkkää otetta talousasioihin. Eduksi katsomme kokemuksen kampanjoista, tapahtumajärjestämisestä, vapaaehtoisten rekrytoinnista, motivoinnista ja johtamisesta, kouluttamisesta ja koulutussuunnittelusta sekä vihreän politiikan ja arvomaailman tuntemuksen.

Työsuhde on määräaikainen 17.2.2020 – 31.7.2021 (kuntavaalipäivä 18.4.2021). Työaika on 35 tuntia viikossa ja palkka 2 480 €/kk + kokemuslisät Vihreiden palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työnantajana toimii Vihreä liitto r.p.

Tarjoamme monipuolisen työn, johon työntekijä voi itse runsaasti vaikuttaa. Koska työtä tehdään vapaaehtoisten kanssa, työaikoihin kuuluu iltoja ja viikonloppuja. Muuten työajat ovat erittäin joustavat ja työtä voi tehdä paljon myös etänä. Työpaikka on Vihreiden toimisto Kehräsaaressa Tampereen keskustassa. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyden, virikesetelit, puhelinedun, tukea työsuhdematkalippuun sekä innostavat työhyvinvointipalvelut yhteistyössä Lifted Oy:n kanssa. Vaalipäällikkönä pääset politiikan ja vaikuttamisen näköalapaikoille, ja muuttamaan Tamperetta ja koko Suomea vihreämmäksi yhdessä innostavan työyhteisön ja vapaaehtoisten kanssa!

Onko tämä sinun paikkasi? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään keskiviikkona 22.1. (hakuaikaa jatkettu) osoitteeseen hakemus@vihreat.fi. Otsikoi viestisi “Hakemus: Tampereen vaalipäällikkö”, ja laita asiakirjat sähköpostin liitteeksi pdf-muodossa, tiedostonimissä sukunimesi ensin. Arvostamme hakemuksissa näkemyksiä Vihreiden näköisestä kampanjoinnista, joten tuothan kokemuksesi ja osaamisesi lisäksi lyhyesti esiin visiosi erinomaisesta vaalikampanjasta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Vihreiden järjestöpäällikkö Emma Kolu, emma.kolu@vihreat.fi.