Vankkaa vihreää kokemusta ehdolla Pirkanmaalla!

tammi 7, 2019

Oras on 41-vuotias tamperelainen asiantuntija, yrittäjä ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän vaikutti kansanedustajana vuosina 2004–15.

Oraksella on runsaan 20 vuoden kokemus vihreästä liikkeestä. Hän on toiminut mm. vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtajana, Vihreiden varapuheenjohtajana ja Tampereen kaupunginvaltuutettuna. Nykyään hän on varaeuroedustaja ja Euroopan vihreiden hallituksen jäsen.

Viimeksi kuluneet runsaat 20 vuotta Oras on työskennellyt eri tehtävissä ilmastokriisin ratkaisemiseksi. Hän on toiminut mm. valtioneuvoston ilmastopoliittisena asiantuntijana, Sitran vanhempana neuvonantajana ja omassa yrityksessään Tyrskyssä.

”Keväällä valittavat edustajat luotsaavat puolen miljardin asukkaan Eurooppaa EU-puheenjohtajuuskauden ajan. Seuraavat vaalit ovat Suomen, Euroopan ja vähän maailmankin suunnan kannalta ratkaisevan tärkeät”, Oras sanoo.

Lisää Oraksesta voi lukea hänen kotisivuillaan www.orastynkkynen.fi. Ehdolle asettumista hän perusteli tarkemmin Facebook-sivullaan https://www.facebook.com/orast/posts/10156134264571819. Jos haluat lähteä mukaan kampanjaan, ota yhteyttä: http://www.orastynkkynen.fi/?page_id=4.

#ilmastovaalit #pirkanmaa #vihreät #eduskuntavaalit