Liity jäseneksi

Puolueen jäsenyys on kannanotto paremman maailman puolesta. Liity puolueeseen maksamalla jäsenmaksu johonkin vihreään yhdistykseen. Pirkanmaan Vihreä Liitto on paikallisyhdistysten kattojärjestö, johon ei voi henkilöjäsenenä liittyä vaan liittyminen tapahtuu pirkanmaalaisten jäsenyhdistysten kautta.

Vihreiden jäsenmaksu on 30 euroa /vuosi. Vähävaraisilta (opiskelijat, työttömät jne.) maksu on 12,5 euroa. Jäsenetuihin kuuluu kahdeksan kertaa vuodessa postissa tuleva Vihreä lanka -lehti.

Liity jäseneksi

Vihreät De Gröna on puolue, jolla on vaalikaudella 2015-2019 viisitoista kansanedustajaa yhteensä kahdeksasta vaalipiiristä. Puolueen ylin päättävä elin on kerran vuodessa kokoontuva puoluekokous. Puoluevaltuuskunta käyttää päätösvaltaa puoluekokousten välillä ja puoluehallitus taas johtaa puolueen käytännön toimintaa. Pirkanmaalaiset edustajat puolueen hallinnossa löydät täältä. Lisätietoja organisaatiosta puolueen sivuilla.

Puolueella on useita työryhmiä, jotka muun muassa valmistelevat puolueelle ohjelmia ja linjapapereita. Valtuuskunta päättää työryhmien perustamisesta ja valitsee jäsenet. Työryhmät ovat valtakunnallisia ja työskentelevät pääosin sähköisiä menetelmiä hyödyntäen. Hauista työryhmiin tiedotetaan yhdistysten sähköpostilistoilla.